logo-inverse.svg

Samenwerken aan een positieve innovatie

Bij CoinGriffin geloven we dat blockchain technologie ingezet kan worden als een force for good. We zien CoinGriffin als cruciale infrastructuur die nodig is om de adoptie van deze nieuwe technologie in Nederland te stimuleren.

teamfoto.png

CoinGriffin is gestart om de adoptie van crypto assets in Nederland te stimuleren. Je zou ons een Web3 infrastructuur bedrijf kunnen noemen. Onze cultuur is een mix van startup en digital agency.

1.png

De Founders

Fuxing Ke

Begonnen bij Mazars, een van de grootste accountantskantoren, op de controleafdeling. Na vijf jaar de overstap gemaakt naar eigen administratiekantoor Numberzz, dat zich richt op administratie, belastingen en advies voor midden- en kleine bedrijven uit de digitale markt. Hierbij zag hij de zorgen bij ondernemers over belasting en hun crypto assets en introduceerde hij CoinGriffin.

Fuxing.png

Nick Louwers

Afgestudeerd op het onderzoeken en optimaliseren van informatiestromen en systemen. Vanuit zijn interesse in software en procesverbetering is Webbio ontstaan. Een bureau voor digitale productontwikkeling, waar per heden meer 250 projecten succesvol volbracht zijn en dit samen met een team van 15 enthousiaste software ontwikkelaars. Een fervente crypto trader en grote passie voor de blockchain heeft gezorgd voor de start van CoinGriffin.

Nick.png

Het team

Probeer CoinGriffin gratis

Probeer 14 dagen alle features van CoinGriffin gratis en onbeperkt.

Aanmelden
Contactgegevens
info@coingriffin.nlKerkenbos 1228C, 6546 BE Nijmegen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

logo.svg